Dromen in het klooster op zaterdag 26 maart? Ja, dat kan!

Woon je in Simpelveld en ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het is om een nachtje in het klooster te logeren? Dat kan tijdens de Nacht van het Religieus Erfgoed!

Je logeert in een authentieke zustercel. De kamers zijn klein. Er staat alleen een bed, een tafeltje en een stoel. Je toilet is op de gang en deel je met 3 andere gasten. De andere gasten zijn door ons geselecteerd. De incheck is op 26 maart om 18.00 uur, voorafgaand aan de start van de Nacht van het Religieus Erfgoed. In de ochtend is er een klein ontbijt en de uitcheck dient te gebeuren uiterlijk 12.00 uur op 27 maart. Het is fijn als we na afloop van je horen hoe je ervaringen waren!

Wat moet je doen?
Laat ons weten waarom je graag zou willen logeren in het klooster. Dat kan natuurlijk van alles zijn. We zijn benieuwd naar jouw reden waarom jij in het klooster wil overnachten. Schrijf een (korte) e-mail met jouw persoonlijke reden naar event@newloreto.com. Geef daarbij ook aan: je naam, telefoonnummer en je email adres.

Je hebt t/m zondag 20 maart om je motivatie in te sturen. Uiterlijk 23 maart hoor je of je de gelukkige winnaar bent.

Disclaimer
Uitgesloten van deelname zijn alle medewerkers en hun familieleden van het museum, huidige huurders en betrokken overkoepelende organisaties.

Voorwaarde voor deelname
• Minimaal 21 jaar
• WA verzekerd
• Getekende akkoordverklaring om beeldmateriaal te gebruiken voor PR doeleinden