Kom picknicken in de kloostertuin!
(op reservering)

Tot op heden was de kloostertuin niet toegankelijk voor publiek, maar u als museumbezoeker kunt vanaf 19 juni exclusief genieten van een picknick op het gras in deze bijzondere tuin.

De goedgevulde picknickmand bevat onder andere verschillende broodjes met hartig beleg, iets voor de zoete trek, een flesje appelsap van Bemelerhof en een koffie of thee naar keuze.

De picknickmand kost €11,50 p.p. (volwassenen) en € 9,00 p.p. (kinderen) en kan tot uiterlijk tot 15:00 uur op de dag voor uw bezoek online besteld worden vanaf minimaal 2 personen. Het is helaas niet mogelijk op de dag van uw bezoek nog een picknickmand te bestellen.

De gereserveerde mand kan opgehaald worden bij ons museumcafé. Vanuit daar kunt u een mooi plekje in de tuin zoeken om het bijgevoegde picknickkleed neer te leggen. 

Houd er rekening mee dat het betreden van de tuin op eigen risico is. De vijver is niet omheind en de bomen zijn oud.

Voor de tuin gelden dezelfde openingstijden als voor het museum. Wij vragen u om uiterlijk 16:30 uur uw picknickmand met daarin het restafval in te leveren bij het museumcafé. De deuren en poorten sluiten vervolgens om 17:00 uur.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en activiteiten.